Prostě...taková pěkná, na kterou ani neumím něco odpovědět...snad jenom, že...takhle bych svoje pocity asi neuměla napsat, ale ztotožnit se s nimi můžu:-(
08.02.2008 08:25:00 | Veru
Skutečnost není jak známo nikdy jen taková, jaká je sama o sobě, nýbrž i taková, jak ji nazíráme.
12.01.2008 23:18:00 | Lota
život nám padá do dlaní
jak vločky sněhu (mnohdy chladí),
necháváme ho rozehřát
jen tak... (teplo ho neuchrání)
a nebo můžem stavět sněhuláka,
iglú (jak střechu nad hlavou),
hrát si s ním (to mě často láká)...
jestli chceš,
můžu ti půjčit rukavice...
a pak i pozvat na čaj do světnice...
aby ti nebyla až tolik velká zima...
03.01.2008 20:29:00 | Cecilka
Nolis...mistře pera..
nejsi sam..
kolem je neuveritelne samotnych srdci...
a ja taky .o)
all the best..
Radek
01.01.2008 19:45:00 | Bean