Nic
Anotace: pokus složit pocity
Stín obklopující nesmělost
V tvářích ztuhlá bělost
V očích jiskry smutku
Letmí úsměv v koutku
Paže svírající prázdnotu
v Srdci zarytou samotu
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)