Prosím, neodcházej!
Anotace: ... jak snadné je zaměnit realitu...
Sužuje a mučí mne neodbytné tušení
Že moji drazí, milovaní a blízcí mne opouštějí
Bože! Co se to děje? Vždyť všichni umírají!
Se slzami v očích objímám maminku
A moje srdce svírá úzkost a tlačí strach
Že to jsou poslední společné Vánoce
Okolo krku se mi stahuje smyčka lítosti
To proto, že můj pes se dívá tak strašně smutně
Kamarádi jsou bledí a třesou se jim ruce
Snad všichni jsou němocní?
Můj přítel už skoro nic nejí a přestává mluvit
Proč mám jen ten hrozný pocit
Že o ně o všechny přicházím?
Najednou mi to došlo:
Ten kdo umírá, jsem já!
Přečteno 409x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, amores peros, Pišák, Elena Suchomel, Danah, jedam, Severka, el viento, stmivani.na.lepsi.casy, jehlaspichlas, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)