Zase další noc bez spánku...
Anotace: ...některý noci nemůžu spát a jen brečim...a to už bych z toho dávno měla bejt venku...
Snažim se žít přítomností
a na všechno co bylo se vykašlat
ale stále tady jsou,
ty bolavý vzpomínky
na večery
bez naší
-tvojí-
lásky...
Pořád tě potřebuju
možná víc než předtim,
tak moc toužim po tvojí lásce
a dělám všechno pro to zapomenout
tak sakra proč
to pořád neni pryč?
Vždycky když mám pocit
že sem z toho venku
tak mě to tak moc překvapí
tam kde bych to nečekala
-ten pocit že nemůžu jít dál-
Prosím,
at už to skončí...
Navždy...
Přečteno 344x
Tipy 17
Poslední tipující: Šerák, Kanzy, 0-0, Bíša, Simísek, Psavec, LisSe, qpal, Ishtar, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)