Anotace: Severní Amerika...
Tak tak tak moc povedené dílko ... moc nejvíc se mi líbí poslední sloka :o)))
03.01.2008 23:36:00 | Beepat
Tak tahle mě zaujala...neobvyklým podáním...ačkoli mě zeměpis NIKDY nebavil, líbí se mi.
03.01.2008 17:49:00 | Veru
Mno, mám dojem, že se neustále zdokonaluješ...tohle byla excelentní práce! Přirovnat se k Severní Americe...dobrý nápad. Vsadil bych se o euro, že jsi to psala ve škole! ;-)
03.01.2008 17:49:00 | Chancer