Anotace: (...) Proč se o ni nikdo nestará? Proč zůstává pořád sama? (...)
To není sebelítost....je to jen způsob jak umím vyjadřovat myšlenky a pocity..a to že jsou smutný..to je život...nelituju se protože to mi nepomůže...jen mě to stáhne na dno..proto píšu..dostanu to ze sebe a můžu jít dál dalším nástrahám osudu..a jestli se ti to nelíbí...nikdo tě nenutí to číst..
12.01.2008 21:20:00 | Adeleide Gregory
Ah..zas ta patetická sebelítost.. Kdy konečně lidi začnou psát i o něčem jiným?
08.01.2008 21:56:00 | colorka
Super-jednoduše super.
08.01.2008 20:49:00 | Nigol
Naprosto s tebou soucítím. Teď jde jen o to vybrat si buď zaujmout ty povrchní konzumenty a zadupat svou přirozenost, hrát věčné divadlo a přivodit si chronický úzkostný stav, nebo hodit přez palubu většinovou společnost, ale zůstat svá a autentická, což zase sebou nese to, že se od tebe odvrátí většina těch po úspěchu bažících, protože pro ně je naprosto neefektivní mrhání časem zabývat se lidma, kteří mají "negativistický" přístup k životu. Já jsem si zvolil svou přirozenost, protože mě ta věčná přetvářka na spokojeného a perspektivního jedince už natolik unavuje, že už to tak prostě nejde dál řešit.
03.01.2008 23:39:00 | Zahir