Oheň v ledu
Anotace: asi tak se cítím
Není to tak dávno,
co hořel plamen veliký,
možná komu by se zdálo,
je to z minulosti kousek pravdivý.
Nyní padla zima, padl krutý mráz,
Jak bojovat lze proti tomu, když
vítr prudký chce jen zlomit vaz.
Plamen se zmenšil,
ale hoří dál.
Led ho obklopil
a on stůně sám.
Uprostřed ledu,
uprostřed kruté zimy,
zavátý ve zmrzlém sněhu,
bude mít omrzliny.
Třeba sníh ustoupí,
led roztaje a bude zas hezky,
Kdo jen to všechno pochopí
a dokáže, aby plamen hořel řecky.
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lylča, excited, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)