Buď klidný
Anotace: abych pravdu řekl mám z ní docela zvláštní pocit
Těžknou ti ruce,
chce seti spát.
Už se to blíží,
co musí se stát.
Slzy tě kropí,
slzy tvých drahých.
Cítíš jejich prsty,
v ledových dlaních.
V tom ozve se hlas,
když oči zavíráš.
Je jemný a říká....
Buď klidný.....to jenom umíráš.
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Kateřina Dumková, maena, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)