Konec
Ještě před rokem:
Vidím tvoji tvář
Červenou od smíchu
A na rtech zář
V ústech odraz přepychu
A dnes?
Ústa semknutá
Tváře ještě vlhké slzami
Oči zavřené
Procházíš věčnými branami
Lidé hážou ti květiny
Já hodím ti kámen
Skončil život jedné holčiny
Bude líp. Ámen.
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Známá - Neznámá, KLARISA, Nút, Blázen? =), Pišák, Martez, excited, Zweiblumen
Komentáře (2)
Komentujících (2)