Anotace: Takže konečně něco aktuálního. Básnička o mém snu..spíš nereálném než možném..
Jasně že se usmívám :), ale co se týče lásky..není to vůbec lehký :(
28.01.2008 19:44:00 | Holka z davu
Jojo to je prevít, ale psát veseleji budu, až bude důvod, který zatím není. Píšu básničky podle pocitů a ty jsou v tomto směru zatím smutné ...
21.01.2008 13:59:00 | Holka z davu
Ale no tak holka. Trošku veseleji. O smutku tu píšeme všichni. Takhle za chvíli ztratíme schopnost se radovat. Dej nám ještě naději a unikni šedivosti smutku. Píše se o něm tak snadno a často tak krásně, ale je to pěkný prevít, pozor na něj!
20.01.2008 22:57:00 | Demedalex
Moc děkuju! Jojo takhle je to tak nějak myšleno, píšu o snění to jo, ale zároven jsem pevnýma nohama na zemi a to v realitě:(..
18.01.2008 21:43:00 | Holka z davu
Nesni, buď víc v realitě ... víš, někdy procitnutí ze snu je jako noční můra. Je hezké a takové blázínkové snít, jistým způsobem nás to uspokojuje a dává klid a radost ... jenomže život je především o realitě. Dílko se mi moc líbí.
18.01.2008 21:41:00 | NikitaNikaT.