Alkohol není řešení, ale někdy je potřeba si loknout, ovšem zavčasu přestat.
07.01.2008 13:36:00 | Psavec
Je zvláštní, že většina lidí hledá zrovna pravdu ve víně ... jak se také řéká. Snaží se utopit vše zlé a zapomenout, ale jaxi taxi ... pak zjišťují, že to stejně nefunguje. Jenže, co jest tím správným lékem?
07.01.2008 12:44:00 | NikitaNikaT.