Anotace: Někdy je lepší nemyslet na reakce, protože je lepší litovat ,že jsi udělal než že jsi neudělal.
Nikdy není pozdě pokládat otázky a hledat nové posluchače. Chceš-li to zkusit, zkusím naskouchat! (Prý mi to docela jde...) ;-)
11.12.2008 18:06:00 | Anita Buchtová