Bojím se návratu...
Anotace: Mám strach že se znovu zamiluju a že to bude stejný jako předtim...
Mám strach
sama ze sebe
ze svý věčný lásky,
bojím se že když
jsme možná zase kamarádi,
tak zase začnu milovat
-já vlastně nikdy nepřestala-
Nemůže se to zase stát,
nemůžu se zase nechat
zničit tebou...
Panebože,dej mi sílu
-to zpívaj v "naší" písničce-
být jiná,
už nikdy
ti nechci podlehnout...
Přečteno 297x
Tipy 12
Poslední tipující: Kanzy, Santinan Black, qpal, 0-0, LisSe, Simísek, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)