Za hradbami
Brouzdám mokrou trávou v kabátu z novin
ztracen, jako černá tečka na papíře,
jako kůň bez rytíře
se bojím
Jsem obklopen silnou hradbou
a tak ulehám,
tiše usínám,
a doufám v sen o nohou,
jež mě vynesou z pekla
za hradbami,
v němž umíráme tak sami
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Marfuša, confused.princess, Pišák, excited, puostě Uadek
Komentáře (2)
Komentujících (2)