V temnotě bez světel
Utíkala po cestě,
a tiše zvlykala,
s mnoha hříchy na vestě,
které k sobě svázala.
To pouliční dítě,
co rodiče nemělo,
z kabátku vypáralo nitě,
a moc dobře vědělo,..že zhřešilo.
Z kabátu života,
moc si toho nedělala,
po cestě utíkala,
a tiše vzlykala.
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Mirusek, Vlk v rouše, ludmil, pennywise, jára spots
Komentáře (2)
Komentujících (2)