Slza za slzou
Slza za slzou a ty se díváš.
Utop knot, ať tak nepálí!
Slza za slzou a ty se díváš,
jak její srdce otálí.
Slza za slzou a ty se díváš.
Tak stáhni smyčku stenů!
Slza za slzou a ty se díváš
Jak kanou do plamenů.
Slza za slzou a ty se díváš
Na dívku tak jinou.
Slza za slzou a ty se díváš,
Jak lokny v ohni hynou…
Přečteno 315x
Tipy 13
Poslední tipující: Liquid vamp, Evžen Bizon, 6thSun, Džín, Karmínka, Theara, Mácha, WhiteSkull, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)