Půlnoční tma

Půlnoční tma

Anotace: ...

Zjevil se anděl
v té jedné vteřině
plakat mě slyšel
vypadal nevinně.

Přišel mě zachránit
můj dech se zrychluje
mám mu v tom zabránit?
mé srdce bojuje.

Prohrávám, anděli
dávám ti duši
kam jste se poděli
šli jste snad na mši?

To vaše modlitby
ten anděl vyslyšel
máváte kadidly
a můj čas přišel.

Díky vám, přátelé
já už si létám
obraty zbabělé
potichu šeptám.
Autor MissLucy, 11.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel