Blues na cestu poslední
Anotace: věnováno všem co přišli na scestí
Blues opadající krásy,
blues prázdného kostela.
Blues utíkající spásy,
blues hříšného večera.
Blues dotyků dvou těl,
co si jsou blízká i cizí.
Blues, pro toho, kdo to neviděl,
blues pro nás, než zmizíš.
Blues, zpívám s neviditelným pánem,
když flaška mezi námi koluje,
pán stává se z noci ránem,
je blázen, kdo se nervuje.
Blues prázdné zastávky vlaku,
kde potulují se lidé jako já.
Blues, pro ty, co chodí pozdě domů, smějí se tomu,
když lidé si šeptají o špatném mravu.
Blues pro lidi, co jdou ven z davu.
Blues pro všechny opuštěné.
Blues opadající krásy,
blues prázdného kostela.
Blues utíkající spásy,
blues hříšného večera.
Blues... pro duše umouněné.
Dřív než se rozední,
zazpívám nám blues na cestu poslední.
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Bean, jitro, cevert, její alter ego, Laivindil
Komentáře (6)
Komentujících (5)