Trpící...
Anotace: Sedím, hledím..... A... a trpím...
Sedět a hledět,
čas tak rychle ubíhá,
sedět a hledět,
jak život utíká...
Je to tak vzrušující,
je to tak nudný,
když člověk trpící,
sedí a hledí.
Dlouhé hodiny,
celé dny,
sedí a sedí,
kouká a trpí..
Kdo ho měl rád,
viděl jak trpí,
musel to už ale vzdát,
to přeci normální není..
Tak trpí dál,
a sedí a sedí,
svůj život nikomu nedal (a)..
ale nálěžitě vzal.....
Vzala...
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Stoneman, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)