Anotace: Už mně to štve..nezlobte se za to na mně...
taky jsem byla taková...pár let zpátky,když jsem začínala psát a měla v hlavě otazníky...ne-nic není na furt a člověku zbývá jen smířit se
16.01.2008 11:33:00 | ztracená
Určitě musí být něco stáleho a na stálo,
a doufám, že to není jen sen o snu...
15.01.2008 08:08:00 | Dračičák
Jo, a o tom je přísloví, že "život je boj" :-)))
Kristy: Je to moc krásná báseň. Každý ze sebe občas potřebuje vyplivnout vědomí všech těch "keců", co v sobě nosí. To je jedině v pořádku ;-) Jen doufám, že se nejedná o chronický pocit, to by potom bylo špatné...
Vážení, souhlasím s vámi! Láska (samozřejmě ta nekonkrétní) tu s námi je na furt. Jinak bychom si museli všichni hromadně uvázat mašli :-)) (A to by pak byla na světě ale strašná nuda :-)
13.01.2008 16:59:00 | Lisa.Ginmi
Já taky, ale nikdy nejsem tak nešťastný, abych se z toho nevzpamatoval!
S těmi myšlenkami - to je úděl básníků. Ptát se a odpovídat, hledat smysl všeho, opěvovat, proklínat, atd.
A něco je na pořád - láska! ;-)
12.01.2008 15:19:00 | Chancer