Hledáš li...
Hledáš-li náznak studu ve tvářích...
jsi naivka
/či snad bláznivé dítě...?/
vždyť přece...život je jen hřích
ukrytý v souvětích začínajících "chci tě..."
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: MalaIzis, Chonglee, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)