Prosím křič! To ticho je moc nahlas!!!
Anotace: je to ticho nebo samota?!!
Křič!
Křič z plných plic až se ti bude zdát, že víc už to nejde.
Prosím tě křič, křič nahlas! At´ to ticho odejde.
Křič a mysli si, že je to naposled, co se slyšíš,
aby všichni věděli, že už se neutišíš!
Prosím křič at´ to ticho přehlušíš!
Komentáře (0)