vzpomínky...
Anotace: vzpomínky na lehkovážnost
vzpomínky...
vzpomínky na okna
na hvězdy
topím je v popelníku
záclony...
záclony rozfoukal vítr
za trest
odhazuji do tmy
kusy sebe...
jakobych...
jakobych milovala
a přitom jen předstírám
předstírám,že žiji...
a ledový...
ledový vzduch
políbil tvou šíji...
a na rozloučenou...
na rozloučenou si můžeš vybrat
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: STIMPRE, .K.r.i.s.t.y., její alter ego, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)