Pohledy,které nepatří mně
Anotace: Touha po políbení,po pohledu toho druhýho,ale nic z toho se nestane
Políbit bych tě moc chtěla
a k tomu pár slov ti pověděla,
ale ty na jinou se díváš
a mě si nevšímáš,
svým pohledem mě vždy okouzlíš
a víc k sobě přiblížíš
proč na mě se nedíváš,proč mě si nevšímáš???
proč na jinou se díváš a mě se vysmíváš???
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)