Co sem to zas udělala?...
Zase se stalo něco
co mi trhá srdce
-asi vyhledávám problémy-
Někdo jako on
blázen jako já
se mi doopravdy líbí
ale
ztratím tím kamarádku,
a navíc
šlo jen o jednu noc...
Hloupá
to sem přesně já
hloupá holka
se ztraceným spodním prádlem...
Chci létat
s ním
v kokainové lásce
ale nic z toho nebude
zůstanu sama
se spoustou trávy
ve ztracených snech...
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: 0-0, LisSe, qpal, Simísek, kavec, Santinan Black, Nola77
Komentáře (6)
Komentujících (6)