Anotace: mám vás ráda a proto opětovně posílám pohlazení po těle i duši, to myslím, že potřebujeme a nikdo se snad nebude zlobit za to...
Málá jiskřička, jež ju není téměř vidět, bojuje a chce žít ... snaží se a ty jí musíš pomoci. Jde o Tebe.
19.01.2008 13:19:00 | NikitaNikaT.