Anotace: je to v uvozovkách, neboť to není závist, ale přání...abych někdy něco takového prožila...posílám opět pohlazení všem...
Vstań a jdi :) Ne, já vím, že to není tak jednoduché, ale můžeš mít příklad v těch, kteří to taky dokázali, určitě k nim budeš patřit, nepochybuji o tom a ty též nepochybuj :)
22.01.2008 17:23:00 | Já Esther Ruth
Poslední větu dobře znám. Aj já občas "závidím", bohužel. Ale je citít naděje a boj, který je těžký, vyčerpávající, ale neprohraješ ... věřím v to.
19.01.2008 13:27:00 | NikitaNikaT.
Ale je poznat, že to ještě nevzdáváš. Tak piš, piš dál a vítej u nás na Literu! :)
15.01.2008 17:33:00 | Charibeja