Zpovídám se..
Anotace: ..Tobě..Simísku=)
Slyším Tvé vzdálené
volání o pomoc
abych šel, ale ne
druzí jsou blíž o moc
jenom tak nečinně
přihlížet nebudu
přece si nehodlám
stěžovat na nudu
nejdřív se obléknu
nahodím kravatu
ať se pak neleknu
v zrcadle neladu
do káry usednout
zapnout si muziku
když chci být in, ne out
zprávy dám ze zvyku
aniž se ohlédnu
broukám si spokojen
teprv až k polednu
praštím s tím pokojem
adrenalin chce to
třeba se ohlédnu
volání slábne tón
ať tedy jde ke dnu
přece však udělám
já vstřícné gesto
ruce své u těla
nezvednu přesto
kázání ve stoje
diktuji z hlavy
- dejte pak do stroje
snůšku těch kravin!
Usednu ke kávě
pomoh jsem snadno
teď můžu rezavět
do dřímot vadnout
volání zesláblé
slyším ho vůbec?
ještě mám na trable
pár kravin v hubě
neslyším pak už nic
nejspíš je pozdě
rozvířím prach ulic
má rychlost roste
ač spěchám najednou
volání zmizí
zrovna jsem naději
někomu zcizil
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)