Srdce
Anotace: Kdo ví, co je to skutečná láska?
Srdce
V zajetí zvláštní moci oddalo se srdce srdci,
nádherný sen zdál se v noci.
Co má se stát, stane se,
jsou věci, které srdce neunese
a měsíc hvězdy nese.
Láska je překrásná i smutná píseň, co chceš ji pět,
ale už se nedá vzít zpět.
Chci jít, kudy dá se projít,
chci navždy žít.
Z poháru falešné lásky dál
nechci pít.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (0)