Duše
Anotace: Každý už zažil určitě nějakou bolest.
Duše
Bolest je stínem ve slunečním svitu,
štestí světlem v temnotě.
Nesmíš věřit světu, neboť
vše tě jednou zklame.
Můžeš jehlou nápis vyšít,
že na nebi ve hvězdách
osud chtěl bys číst.
Tolikrát se projdeš s láskou po nábřeží
a pak jdeš tou samou cestou sám.
Víš, něžná duše ze skla je,
ona bude tu,
dokud se nerozbije.
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Dračičák
Komentáře (0)