Anotace: rychlý pád .... všem posílám klid do dušiček, jak jen to jde ....
Touto básničkou jsi mi připomněla jednu moju. Ale věř, že i když kvítek uvadne a upadne, stále je stonek a trochu lístky, a i kdyby ty lístky upadly, jsou kořeny a zase nová kytka vyroste a znovu rozvkete ... kdy? To, bohužel nevím já.
19.01.2008 13:29:00 | NikitaNikaT.