Sen o smrti
Anotace: někdy někdo nenávidí svět jako plno lidí co chodí po tého zemi a přesto se umřít bojí....
Už nic mě tu nedrží
Nemám nikoho kdo mě podrží
Všichni mí blízcí už jsou pryč
Ta samota a bolest mě svírá a nepustí
Kdy mě život ze svých služeb propustí ?
Já chci zemřít a to hned
Nenávidím tenhle svět
Chci zemřít přesto smrti se bojím
Ale tu bolest v srdci už neustojím
Bolí to strašně moc
Každý den a každou noc
Každý máme svůj vlastní sen
Já zas ten že tu nebudu už ani den
Strach mi ale nedovolí se vším skončit
Bez tak nemám s kým se loučit
Doufám že jednou svůj strach překonám
V jeden osudný den
Splním si svůj krásný sen
Komentáře (1)
Komentujících (1)