Viděla jsem
Anotace: tohle nevím co bych k tomu dodala snad jen ...nic moc
Viděla jsem přijít muže v černém hábitu
Viděla jsem jak vytahuje ruku z ukrytu
Viděla jsem jak po dívce se sápe
Viděla jsem jak neohrabaně na ní hrábne
Viděla jsem jak u nohy mu stojí pes
Viděla jsem jak chce udělat radikální řez
Viděla jsem jak nožem přejede po jejím krku
V Bolesti a křiku se dívka kácí k zemi
V Pokoji a klidu leží už nebude křičet pomozte mi
Viděla jsem jak na dívčino tělo hodí růži
Moje oči se mi pomalu úží
Já neviděla smrt dívky ale svou
Život je jen pouhou hrou …..
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
Komentáře (0)