Anotace: Hračka? Kéž bych to o tobě někdy mohla říct.. není to moc básnička já vím... ale štve mě to
Mišulko, je to nádherně napsaný a myslím si, že tuším o kom. Doufám, že ti tahle básnička aspon trochu pomohla k tomu se z toho vypsat. A teď na to nemysli, že "nějaký" kluk neví co je láska. Hlavně že ty jsi milující člověk a né ledová královna bez srdce.
20.01.2008 22:48:00 | Holka z davu