Anotace: ......
jestli ty nekecáš:-))ale děkuju to potěší:-) tak já radši přestanu psát aby si mohla volně dýchat:-))) jára
21.01.2008 20:09:00 | jára spots
jé..Jaroušku, jak to děláš, že mě vždycky něčím takovým naprosto odzbrojíš? Nutno podotknout, žes mi značně vyrazil dech:-)
Jdu ho popadnout:-)
21.01.2008 15:55:00 | Lady Carmila
Nevím co bych Ti k tomu napsal: Snad jen to,že máš krásnou báseň. Ale nevím však jak moc jsou lidé na člověka schopni myslet.Já bych na nikoho nedokázala zapomenout a radovala bych se s ním každou chvíli jelikož nikdy neví člověk,která chvíle může být ta poslední a mi bychom ho mohli navěky ztratit. I tak bych ale na něj myslela i kdyby již nebyl zde mezi náma,ale žil by a žije pořád v mém srdci a nikdy z něj nezmizí.
18.01.2008 18:30:00 | Denny3