Anotace: tohle jsem objevila ve svem denicku-ukolnicku. Nevim kde se to tam vzalo ae je to celkem zajimavy... (teda, je jisty ze sem to psala ja:-) ae naprosto si to nepamatuju...)
Líbí se mi to, myslím, že by to mohl být skvělý začátek neméně skvělého dílka ... zkus se nad tím zamyslet ...
18.01.2008 20:43:00 | NikitaNikaT.