Věčná noc
Tato noc tmou svítí
již dvacátým rokem
a den v nedohlednu.
Temnotu jak listí
vidím stále okem
stejným padat ke dnu.
Dno mého bloudění
ková mne kladivem
na kovadlinu snů.
Kuji sám své dění
v té noci, s obdivem,
že se nerozpuknu.
Kolik let ještě noc
setrvá v trvání
na mé duši němé.
Jak zle je, zle je moc
v opuštěné dlani.
Nezbývá nic – sněme!
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Charibeja, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)