Mám....
Anotace: sním o tom, že tohle všechno jednou přestane...
Mám zašitá ústa
která nesmí řvát.
Mám spoustu tajných přání,
a nesmím si je přát.
Mám duši jako střepy,
na tisíc kousků rozbitou.
Mám srdce jako kámen,
a v hloubi hrůzu nevinnou.
Mám oči z důlků vyrvané,
nechci vidět víc!
Mám hrudník, v kterém není vzduch,
chci křičet z plných plic!
Mám pocit, že když jsem brečela,
ostatní se smáli....
Mám smůlu, že při mě stojí žal
a štěstímizí v dáli...
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: jiljovský, Vampyrella, Simísek, just me
Komentáře (4)
Komentujících (4)