JÁ SE PEKLEM STALA
Anotace: taková malá deprese
JÁ SE PEKLEM STALA
Nemůžu spát
a ani nechci
bojím se
co se mi bude zdát
Chodím sem a tam
a potom zase zpět
celé dny
a celé nedůstojné noci
Naděje jsou klamné
oběti marné
vytrvalost zbytečná
celý můj život nemá smysl
Duše ztrácí vědomí
a tělo sílu
ukládá se
ve mně černý sníh
Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala
Nenuťte mě k nejhoršímu
chci žíti
důstojný život
a lidskou smrt
Pomalu se stávám
vlastním vrahem
nemůžu si
před sebou hrát na nevinnou
Nechci zemřít ale ani
nemůžu žít
proměním se
sama v cosi zlého
Necítím sama sebe
upadám, nevím kam
a cítím
že to zase přijde
Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala
Přišel a nebyl sám
uvrhl mě do plamenů
spalovala mě
má vlastní vroucí krev
Světlo bylo daleko
a tma tak vlídná
zůstala jsem
v hřejivém teple plamenů
Někdo si jen
projde peklem
ale já
já se peklem stala
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
Komentáře (0)