Konec mne překvapil, ale nevím, jak jej přesně pochopit, spíše si to vztahuji na sebe, beru to v tem smyslu, že nejsi sama, kdo se takto cítí a pokud je to druhý případ, kdy nejsi sama, že existuje někdo, třebas jen hrtka lidí, co rádi pomohou, pak Ti to jen přeji a věř, že takových opravdových přátel je velmi málo ...
25.01.2008 20:49:00 | NikitaNikaT.
Sama nejsi...určitě máš kolem sebe lidi co tě podrží...a na to nezapomen:)
21.01.2008 16:50:00 | už ne pernikova princezna