Anotace: mám vás ráda a posílám objetí...
Nejsi sama i my ostatní nejsme šťastní...nechápeme život, tu nespravedlnost, ale přesto :) Nezbývá než doufat, že se jednou náš sen vyplní...
16.04.2008 10:48:00 | PPetrushka
Dokud to bolí žiješ slečno....... A až zahodíš svou naději už Ti nebude pomoci. Moc dobře vím o čem mluvím...
21.01.2008 20:39:00 | Nola77