Roste mi ticho
Anotace: ...když přijdeš o rozum, špitáš si k ochozům
Roste mi ticho
Jak se mám radovat
Když u srdce mě píchá
A někdo v koutě
Tiše si vzdychá
Do ticha do ticha do ticha do TICHA
Ohluší tě ticho
Když přijdeš o rozum
Sklapni ty mrcho
Špitáš si k ochozům
Ohluší ticho
Když nikdo už nemluví
Kručí ti břicho
Když odpadlo lanoví
Ohluší ticho
Když kotva se utrhla
Ohluší, mrcho
Když pouta jsou pryč.
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Heda, Erion Fate, cevert, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)