Neumím
Anotace: Takové básně vznikají, když člověk přichází o kamarády, které má rád a o které přijít nechce... :O(
Neumím žít jenom z lásky
A neumím nic nenávidět
Neumím skrývat svoje vrásky
A neumím se za ně stydět
Neumím psát básně
A neumím skrývat svůj názor
Neumím se chovat krásně
A neumím jít pravdě za vzor
Neumím se chovat k přátelům
A neumím rozdávat životní rady
Neumím říct "super" zhuleným raperům
A neumím se k nim postavit zády
Tak tohle všechno,
a ještě mnohem víc,
tohle já neumím
a víc už vůbec nic.
.
.
.
Bolest v srdci znaveném,
však svědomím jsem nevinný.
Házej po mě kamenem,
až ty kdo jsi bez vinny!
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: ejwo, Radushka, Ariella13, Tymi14, excited, Ahimsa, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)