Anotace: Posílám všem pohlazení...pro mě tu již místo není...ale mám vás ráda...více než jakéhokoli kamaráda...
Ne jeden tu z nás tím prošel a ještě určitě pronde, nikomu to nepřeji, ale tohle si nikdo dobrovolně nevybírá ... Nejspíš jen čas a nové poznání, rozhled je tím nejlepším lékem ...
24.01.2008 20:09:00 | NikitaNikaT.