Smutné zakončení krásného milování
Anotace: Když dva lidi přede mnou usilují o lásku
Včera sis neoholila svojí levou nohu pořádné,
bylo to pořádně znát..
ale já jsem nic nechtěl říkat,
protože jsi mi tam zanechala
alespoň pár tvých vlasů..
zbytečných.
.. fakt to bylo krásné,
ale tvoje levá noha mi zabořila svou časnost
do šedé kůry mozkové.
smutný konec krásného milování
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: Equus przewalski, Bíša, Kyle, Herjann Skald Vargstjern, Marfuša, cevert, kavec, Lukáš Rymeš
Komentáře (5)
Komentujících (5)