Anotace: Nevím, co k tomu říci. Záznam jednoho temného pocitu (kategorie surrealismu)
je-li v ubohých kecech co se vydávaj neprávem za poesii tak ty jsi originální zlato
31.01.2008 16:02:00 | Arcangelo
To je zajímavý výklad :-))) Líbí se mi, je takový hezky hravý (i když dost morbidně) Já proti vlastnímu pojetí každého nic nemám, právě naopak - jakýkoli text s ním dostává nový rozměr ;-)
(Roboti mi tvrdí, že jsem TUR - no popírat jim to nebudu. I oni mají právo na svůj názor :-))
24.01.2008 20:31:00 | Lisa.Ginmi
V konečcích prstů občas zabolí.... zvlášť v těch, které v zimě nenosily rukavice.... páni, je zvláštní, že surrealistické obrazy chápu... ale básně asi vůbec... no neva, každopádně hodně zajímavý pokus:o)
24.01.2008 20:23:00 | Gina Rocca
Jak to chápat? No... asi těžko ;-) Já to sama nechápu, je to pocit, který ze mne vypadl zrovna v této podobě - prostě surrealismus...
24.01.2008 18:49:00 | Lisa.Ginmi
Vůbec nevím, jak to chápat. Jsem teď v poslední době taková zabedněná. A asi i dost zahleděná do sebe... :)
24.01.2008 18:39:00 | Liss Durman