Strach s nechutí žít...
Dny smutku
ani ho už necítím
necítím nic
prázdno...
Ticho a prázdno
v mém životě
záchvaty pláče
přicházejí
mín a mín
ale
jsou milionkrát silnější
mám strach...
Mám strach a chci se schovat
nekam daleko
pryč od toho všeho
pryč od života...
Můžu
pořád žít
v tomhle
a nezbláznit se z toho?
Hraju hru
s okolím
na to jak jsem štastná
ale nejsem
vážně nejsem
a vim že už nikdy,
nebudu žít,
normální život...
Mám z toho strach.
Každý další říznutí
může být
konec
a vím že jednou
to přijde...
Mám strach sama ze sebe.
Z minut bolesti
co zabíjej
zdravej rozum
-ten už dávno nemám-
Může mi někdo pomoct?
-já vím že ne
musím to zvládnout sama
jenže
už nemám sílu-
Přečteno 374x
Tipy 16
Poslední tipující: qpal, 0-0, LisSe, dream in emptiness, Nola77, její alter ego, Simísek, Bíša, embryo v hlave, kavec
Komentáře (6)
Komentujících (6)