Jsem troska!
Anotace: každý má někdy depresi, ale být někým seřván neprávem je depresivní.
Stává se ze mě troska…
horší to nebude,
má se snad ze mě stát socka?
další problém jen přibude…
proč je to čím dál horší?
matka jen řve…
vždyť jsem den ode dne starší
ale stále se semnou pře
Jak může matka dítě nazvat děvkou?
jsem její dcera…
život není peřinou
je to těžký… vykuchám z ní střeva!
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: meganek
Komentáře (1)
Komentujících (1)