Anotace: ...
citim se tak trochu stejně... už pěknou řadu dní doufam, že se to vrati... ale ono asi ne. už se nevrátí.. jen si to stale nedokažu připustit. snad jediny co pomaha je věřit radam okoli, že to nebyla posledni... tak se tomu taky snaž věřit ;) nebyl určitě posledni. zdaleka ne :) a asi ani nejlepši s tim, co o něm pišeš :)
30.01.2008 06:35:00 | niemante
tohle musí prožít každý, ale zítra, nebo pozítří vysvitne sluníčko, pořádně :)
25.01.2008 22:09:00 | její alter ego
netrap se...úsměv...stoupni opět na nohy a jdi dál...nehledej...on ten pravý příjde a pak to bude stát za to...nemá cenu topit se ve sračkách, když tím nic nezískáč, leda se tak ničíš, což si taktéž nezasloužíš. Máš na víc. Nechovej se jak troska, ptže to ty nejsi :)
Mám tě ráda
25.01.2008 20:09:00 | 0-0
ty tvoje básničky jsou všechny tak..přesný,jak to děláš?:-)fakt píšeš moc pěkně,jsou to sic jen slova ale výstižný
25.01.2008 16:53:00 | Kanzy
Já vim že to bolí, ale on si prostě Tvojí lásku NEZASLOUŽÍ!!! Bude to chvíli trvat, ale zapomeneš a Tvoje štěstí na Tebe čeká jinde.
25.01.2008 13:54:00 | mourovatákočka