...Zavírám...
Touha Tvá se ke mě sklání,
já z povzdálí slyším tiché vzlyky,
když srdce mé teď uzavírá
za starým všechny kliky.
A Múza sedí na promodralých kolenou,
počítá střípky z lásky.
Co zbylo ze mě, z nás dvou?
Ubohé zbortěné trosky...
Nebo
kamínky a oblázky z bláta.
Sametová něha se roztrhala
a do propasti našich skel a trnů
nás po kousíčcích poskládala.
Mé kapky rosy na řasách
pomalu solí pálí rány
a s další poslední cigaretou
vší silou zavírám brány...
(i ty k Tvému srdci)
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Traci, toužím.jít.dál, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)